counter create hit

مطالب مرتبط:
کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دستور پخت فیله ماهی بریان

دستور پخت فیله ماهی بریان

دستور پخت فیله ماهی بریان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای در ...

دستور پخت ماهی سالمون با چاشنی گریپ فروت

دستور پخت ماهی سالمون با چاشنی گریپ فروت

دستور پخت ماهی سالمون با چاشنی گریپ فروت -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذ ...

طرز تهیه قلیه ماهی اهوازی

طرز تهیه قلیه ماهی اهوازی

طرز تهیه قلیه ماهی اهوازی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه قلیه ماهی اهوازی ...

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: م ...

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر

غذاهای تزئینی ژاپنی (1) بادمجان شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی ...

بستنی چوبی آووکادو و نارگیل

بستنی چوبی آووکادو و نارگیل

بستنی چوبی آووکادو و نارگیل سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.از این رو، در ادامه این مطلب برایتان ...

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

6 نفر (اندازه سرو: 2/1 فنجان) ...

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای ساده و خوش طعم

خوراک گوشت و سبزیجات ، غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.میزان سرو: ۴ نفرمدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲ ساعتمواد لازم خوراک گوشت و سبزیجات:گوشت گوسفندی (خردشده ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

چند غذای خوشمزه با «پسته»

چند غذای خوشمزه با «پسته»

ماهنامه سفره ایرانی: پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد. مغز پسته به علت داشتن آهن، خون ساز است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پ ...

ورزش هفت دقیقه ای

ورزش هفت دقیقه ای

اگر میخواهید به وزن ایده آل تان برسید ولی مدام به خود میگویید هر وقت وقتش را پیدا کردم ورزش میکنم، ممکن است این ورزش هفت دقیقه ای به شما کمک کند. این حرکات ورزشی کوتاه و سریع هستند و ...

چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

طرز تهیه آش ماست مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ماست مرحله به مرحله

واقعاً تو روزهای سرد زمستونی چی بیشتر از یک آش خوشمزه میچسبه؟ کشور عزیزمون هم که در تنوع انواع و اقسام آش بی نظیره! شاید برای خیلی هامون آش های معروف مثل آش رشته یا آش جو کمی تکراری شده باشه و دلمون بخواد یه تنوعی به این غذای معروف وطنی بدیم. آش ماست یکی ا ...

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

ایده های زیادی برای تزیین سالاد فصل مجلسی وجود دارد و شما می توانید با کمک این ایده ها سالاد های فصل را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف تزیین کنید.  ...

که مرغ طعم جدید و خوشمزه در دقیقه ۲۵

تالیاتلی مرغ مزه ای جدید و خوشمزه در ۲۵ دقیقه

که مرغ, که, یا , که , tagliatelle ماکارونی معمولی بخش از فرم مربوط به امیلیا رومانا در شمال تولید در ایتالیا برای یک مدت طولانی صاف و باریک تاریخ ۵ mm ۱ این ماکارونی ظاهرا مشابه برای فتوچینی. اما ۲ میلی متر از خشم.مواد که برای مرغماکارونی وجود دارد: ۵۰۰ گرممرغ (فر شکسته است): ۷۰۰ گرمنخود: ۳۰۰ گرمسیر (له شده): ۳ حبهپودر آویشن: ۲ به qualiخامه: ۲۰۰ گرمجلو: ۱۰۰ گرمپنیر پارمزان: ۵۰ گرمآب لیموترش: ۳ ق سجعفری (خردشده): یک دوم پیمانهنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمروغن زیتون: ۶ ق سروغن مایع: ۱ ق سروش پخت۱٫ درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس روغن مایع و ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن بیفزایید. بعد پاستا را درون آن بریزید و پس از ۱۰ دقیقه (یا طبق دستور پخت آن) آبکش کنید. بعد روی آن آب سرد و نیمی از روغن زیتون را بریزید تا به هم نچسبد.۲٫ نخود فرنگی را به مدت ۱۰ دقیقه همراه با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید. سپس با آب سرد بشویید تا رنگ سبز آن باقی بماند.۳٫ سیر را درون تابه ای ریخته و همراه با بقیه روغن زیتون به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.۴٫ سینه مرغ (از قبل به صورت نوارهای باریک برش داده شده) را به همراه آویشن، نمک و فلفل سیاه به سیر افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.۵٫ بعد خامه، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و آب لیموترش را به آن بیفزایید و به مدت ۱ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.۶٫ پاستای آبکش شده و نخود فرنگی به آن بیفزایید و مخلوط کنید.۷٫ پس از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و جعفری را به آن بیفزایید و سرو کند.مجله سرآشپز