counter create hit

مطالب مرتبط:
کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی ...

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: ...

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز ...

فیلم: طعم شکلات و خامه در ترافل

آکا ایران: این ترافل های خوشمزه بهترین دسر برای پذیرایی از میهمان است. طعم شکلات و خامه، احساس خوبی هنگام خوردن این ترافل ها پدید می آورد. ...

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه املت ...

کوفته بادمجان +عکس

کوفته بادمجان +عکس

اگر جزو طرفداران بادمجان هستید این کوفته بادمجانی را تهیه کنید. مواد لازم: بادمجان: 2 عدد / تخم‌مرغ: 2 عدد / پنیر چدار: 100 گرم / پنیر پارمزان: یک‌چهارم پیمانه / گردو: یک‌دوم پیمانه / جعفری: یک‌دوم ...

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

6 نفر (اندازه سرو: 2/1 فنجان) ...

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای ساده و خوش طعم

خوراک گوشت و سبزیجات ، غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.میزان سرو: ۴ نفرمدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲ ساعتمواد لازم خوراک گوشت و سبزیجات:گوشت گوسفندی (خردشده ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوبات, درست کردن نخودپلو نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوباتاگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که برنامه غذایی متنوعی دا ...

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز قورمه ، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ا ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

نحوه تهیه مرغ کبابی با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

مجله سرآشپز سارا سری: کباب مرغ تاریخچه ترش یا مرغ یکی از غذاهای لذیذ شمالی. نحوه تهیه مرغ پخته ترش شبیه به نحوه تهیه کباب ترش شمالی اما با آماده سازی مرغ. مواد مورد نیاز: سینه مرغ (کبابی خرد شده): 1 کیلوگرم سس انار: 4 q q گردو (آسیاب شده): 100 گرم روغن زیتون: 2 Q Q سیخ چوبی: به میزان لازم     روش پخت و پز: 1. در یک کاسه با سس انار بریزید. 2. بعد گردو را به آن اضافه کنید مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. 3. سپس روغن زیتون را به آن افزوده هم بزنید برخی از مه. 4. آماده سس روی مرغ قرار داده و آن را در سس آغشته است. بعد آن را حدود 3 ساعت داخل یخچال به طعم و مزه. 5. سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.   6. درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.   7. سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).