counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر)

طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر)

طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز ...

آشپزی رنگی – لیموناد هویج

آشپزی رنگی – لیموناد هویج

بیاین همه یه لحظه به ویتامین های پرتقال فکر کنیم، یا مثلا به آنتی اکسیدان های لیمو، یا حتی اثر فوق العاده ی هویج رو سلامت بینایی. حالا همه ی این خواص عالی رو بریزین تو یه لیوان و یک لیموناد هویج بنوشین ...

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی دورچین گل رز ...

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی

طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی ...

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو

روش تهیه ماکارونی گرم با پنیر و گردو -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی روش تهیه ...

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دو ایده ی ساده و زیبا برای تزئین میوه کودک دلبندتان

دو ایده ی ساده و زیبا برای تزئین میوه کودک دلبندتان

دو ایده ی ساده و زیبا برای تزئین میوه کودک دلبندتان سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی دو ایده ی ساده و زیبا برای ...

فیلم: املت رژیمی بپزید

فیلم: املت رژیمی بپزید

برترین ها: در این ویدیو دو نو ع املت کم کالری مخصوص افرادی که رژیم دارند آموزش داده شده است که امیدواریم از آن لذت ببرید.   [iframe]   در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.      ...

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان خواص خی ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.مواد لازم: ماست: سه چهارم پیمانه شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه ...

آش لوبیا سبز

آش لوبیا سبز

دستوری از مجله هنر آشپزی 156 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه آش لوبیا سبز : در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

چگونه برای آماده سازی یکی از ماهی

طرز تهیه کاهون فیش

چگونه برای آماده سازی یک جک به عنوان سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی پخت و پز لوئیزیانا به بخشی با نام یک یا ماخون نیز شناخته شده است یک سبک ترجمهاز تاریخ اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه سهاین است که شهرت خود را به دلیل مواد غذایی اغلب گرم و در سراسر جهان. استفاده از انواع ادویه جات ترشی جات فلفل شیرین برای تهیه انواع غذاهای دریایی که بوی آن معمولا خوشایند نیست، کاربرد زیادی دارد. طرز تهیه کاهون فیش مواد لازم:  پودر سیر: یک قاشق غذاخوری  پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری  فلفل قرمز: 2 قاشق چای‌خوری  فلفل سفید: 2 قاشق چای‌خوری  فلفل سیاه: 2 قاشق چای‌خوری  آویشن: یک قاشق غذاخوری  نمک: به میزان لازم (اختیاری)  سیر: 4 حبه، ساطوری  ماهی شیر: 4×200 گرم  روغن مایع: 4 قاشق  غذاخوری طرز تهیه:1- ادویه‌‌ها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.2- تکه‌های ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهی‌ها را شسته و خشک کنید.3- دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهی‌ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی‌ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.4- تکه‌های ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بریان کنید.5- سیر را در 4 قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.نکات: 1- به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.2- اگر ماهی‌ها را در فر می‌پزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.3- اگر می‌خواهید ماهی برشته‌تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.مجله آشپزی ایده آل گردآوری آشپزی اکاایران مطالب مرتبط طرز تهیه میگو پفکی، طرز تهیه میگو سوخاری طرز تهیه نهفته عدس روش تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی طرز تهیه شیر ماهی با سس ترش طرز تهیه فیش اند چیپس طرز تهیه کاهون فیش گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین