counter create hit

مطالب مرتبط:

پرونده های جنجالی سال ۹۶ (۱)

بیراه نیست اگر سال 96 را سال پرونده های جنجالی بنامیم. برای اثبات این ادعا کافی است سری به صفحات حوادث روزنامه ها و خبرگزاری ها بزنیم و مروری بر وقایع تلخ آن داشته باشیم. ...

چالش رنگی ۲ فروردین – روز پیژامه

چالش رنگی ۲ فروردین – روز پیژامه

شروع سال جدید باید با یه راحتی و حال خوب خاصی باشه. امروز حتی اگه از صبح درگیر دید و بازدید عید بودین این کار رو برای شبتون انجام بدین و اجازه بدین دومین روز از اولین فصل سال با یه حال خوب براتون تموم بشه. ...

رژ لب هایی که باعث حساسیت می شود

بهترین شیوه برای کشیدن رژ لب این است که رژ را پررنگ روی لب پایین بکشید و بعد لب ها را به هم بمالید تا لب بالا رنگ بگیرد و با انگشت رنگ را یکنواخت کنید. نوشته رژ لب هایی که باعث حساسیت می شود اولین بار در زیبایی و آرایش. پدیدار شد. ...

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۳ فروردین

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۳ فروردین

سلامتی نصف خوشبختیه . به همین دلیل هم یه آدم رنگی به سلامتیش اهمیت میده. در همین راستا رنگی رنگی هر روز ۲ نکته زندگی سالم میذاره، یکی سلامت جسمی و یکی دیگه سلامت ذهنی. با خوندن و رعایت همین نکته های کوچک به مرور زمان میتونید تغیی ...

چرا زنان به اندازه ی مردان پیاده روی نمی کنند؟

اگر روی گوگل مپ واژه «انگاس» را جست و جو کنید، روستایی دورافتاده و کوهستانی را در استان مازندران و شهرستان نور خواهیدیافت؛ حال اگر بخواهید فاصله آن را تا شهر مرکزی (نور) محاسبه کنید، نرم افزار ناتوان از تشخیص مسیر خواهدبود. ...

چرا من شاد نیستم؟

چرا من شاد نیستم؟

به گزارش آلامتو به نقل از womanitely ؛ همه آدمها در سرتاسر جهان یک میل مشترک دارند و آن تمایل به شاد زیستن اس ...

زنان، سفیران صلح جهانی

«وینی بایانیما»، مدیر اجرایی کنفدراسیون بین المللی آکسفام در یکی از سخنرانی های رسمی خود در سال ٢٠١٥ با تاکید بر این حقیقت که جایگاه زنان در کنترل و ایجاد امنیت در کشورهایی چون لیبریا، اوگاندا، افغانستان، میانمار، سودان جنوبی و یمن انکارناپذیر است، گفت: «قاطعانه می گو ...

چالش رنگی ۱۰ فروردین – روز بازی های چند نفره

چالش رنگی ۱۰ فروردین – روز بازی های چند نفره

این روزها توی مهمونی ها اغلب همه سرشون به گوشیشون گرمه و خیلی کمتر از قبل باهم حرف میزنند. اما امروز شما نباید اجازه بدین مثه روزهای قبل بگذره. شما به عنوان یه آدم رنگی رنگی وظیفه دارید که امروز رو پر از بازی های چند ...

راهنمای خرید کوسن یا پشتی کاناپه

در این مطلب راهنمای خرید کوسن یا پشتی کاناپه را به شکلی جامع و کاربردی برای شما تهیه کرده ایم. امیدواریم با این مطلب بتوانید کوسن یا پشتی کاناپه مناسب خود را انتخاب و خریداری کنید. راهنمای خرید کوسن : چگونه یک پشتی مناسب برای کاناپه انتخاب کنیم؟ فهم جزئیات ان ...

طرح تحول سلامت را با مدیریت بهتر و خطاهای کمتر ادامه می دهیم

همشهری آنلاین: وزیر بهداشت گفت: دانش، تجربه و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا طرح تحول سلامت را با مدیریت بهتر و خطاهای کمتر ادامه دهیم.

تشدید علائم آلزایمر با مصرف بلند مدت قهوه

همشهری آنلاین: دانشمندان عنوان می کنند مصرف بلندمدت قهوه می تواند علائم عصب شناسی را در افراد مبتلا به آلزایمر تشدید کند.

تعرفه پزشکی، تورم و جیب پزشکان و مردم

همشهری آنلاین - فتانه انفرادی: این روزها موضوع تعرفه های پزشکی و تعیین تکلیف درباره نرخ آن باز هم مثل سال های قبل حاشیه ساز شده و اظهار نظر درباره این موضوع بسیار است. ...

توپ در زمین خوش تیپ ها

شاید قبلا دیدن تیپ جدید فوتبالیست های مطرح صرفا به دربی بزرگ پایتخت محدود می شد که بازیکنان استقلال و پرسپولیس برای این یک مسابقه خاص با ظاهر جدیدی در میدان حاضر می شدند. ...

بهترین ظروف برای پخت غذا

بهترین ظروف برای پخت غذا

بهترین ظروف برای پخت غذا AHA سایت خانه داریبخش نکات خانه داری مفید بهترین ظروف برای پخت غذا صفحه اصلی مگ: بهترین ظروف برای پخت غذا صفحه اصلی مگ: nazb برای مثال تفلون یا نچسب با توجه به این راحتی از شستشو برای پخت و پز مناسب است اما اگر در تهیه پیش نویس این ظروف را با دقت انجام دهید نه به عنوان یک نتیجه از تصویر. ظروف تفلون است که استفاده نامناسب با بانک ها). علت ترکیبی از مواد شیمیایی در ظروف با کیت از مواد غذایی ، سرطان‌زا محسوب می‌شوند. دکتر سیدضیاء‌الدین مظهری، رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه در همین خصوص به «جام‌جم» می‌گوید: در ظروف تفلون از فلزی به نام کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است. به گزارش میهن مگ: به گفته او، در ظروف تفلونی که دچار خراش‌هایی در اثر شستشو یا کشیدن قاشق یا غیره شده‌اند، فلز کادمیوم وارد غذا شده و عوارضی احتمالی مانند سرطان را پدید می‌آورد. دکتر مظهری تاکید می‌کند از ظروف تفلون آسیب‌دیده استفاده نشود و هرگز این ظروف را مورد ترمیم قرار ندهند چون آسیب بیشتری به بدن می‌رساند. بین ظروف شیشه‌ای یا همان پیرکس و ظروف تفلون از این جهت که به راحتی قابل شستشو هستند شباهت زیادی وجود دارد، اما حسن ظروف پیرکس به نسبت ظروف تفلون سلامت همیشگی آنهاست. دکتر مظهری معتقد است: چون مواد اسیدی یا بازی روی ظروف شیشه‌ای تاثیری نمی‌گذارد و از طرفی با حرارت و دمای بالا هم یونی از شیشه آزاد نمی‌شود، برای پخت و پز بسیار مفید هستند. ظرف رویی مناسب اگر… به اعتقاد رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه اگر ظرفی واقعا از جنس روی باشد می‌تواند باعث خروج یون‌های روی از ظرف و ورود آن به غذا شود که مفید است و باعث جبران کمبود روی در بدن می‌شود. اما ظاهرا اغلب ظروفی که به عنوان رویی در بازار وجود دارند از آلومینیوم ساخته می‌شوند. این در حالی است که آزاد کردن یون آلومینیوم در غذا، سبب انتقال این یون‌ها به بدن می‌شود و در درازمدت می‌تواند عوارضی از جمله کم‌خونی را در بدن به وجود آورد. اگر از طرفداران استفاده از ظروف رویی برای پخت و پز غذا هستید حتما سعی کنید ظروف رویی اصل را بخرید. ظرف‌های لعاب‌دار و سفالی ظروف سفالی از این جهت که سطح صافی ندارند و ممکن است باعث باقی ماندن غذا در منافذ ریز داخل ظرف شوند، برای پخت و پز پیشنهاد نمی‌شوند اما در حال حاضر این ظروف را رنگ کرده و وارد بازار می‌کنند. به اعتقاد دکتر مظهری، این ظروف سفالی رنگ شده هم بی ضرر نیستند، از این جهت که رنگ‌های استفاده شده در این ظروف معمولا فلزات سنگینی مانند سرب دارند که عوارضی نظیر کندذهنی، افسردگی و بعضی مسمومیت‌های درازمدت دیگر دارد. او ادامه می‌دهد: اما ظروف لعابی زردرنگ قدیمی که در ایام گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفت، بهترین نوع این ظروف برای پخت و پز و نگهداری غذاست. درمورد ظروف ملامین هم لعابی که برای محافظت روی آن پوشانده می‌شود، بسیار نازک و آسیب‌پذیر است. بنابراین اگر این لایه لعابی با خش و خطوط از بین برود نفوذ میکروب در این ظروف را سبب می‌شود. ظرف خوب، ظرف مسی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه ، ظروف مسی را با شرط و شروطی بهترین نوع ظروف برای پخت غذا می‌داند. اگر ظروف مسی به شکل مناسبی قلع اندود نشده باشند یا از مواد حاوی سرب برای قلع اندود شدن، استفاده شده باشد، این عنصر می‌تواند پس از ورود به غذا، در درازمدت سبب ایجاد مسمومیت شود. دکتر مظهری می‌گوید: اگر ظروف مسی، قلع‌اندود نشده باشد، ورود یون مس به غذا در درازمدت، تاثیر نامطلوبی بر بدن می‌گذارد. به گفته او ذخیره شدن یون مس در کبد به مرور به این عضو آسیب می‌رساند. به همین دلیل ظروف مسی را قلع‌اندود می‌کنند. دکتر مظهری توصیه می‌کند: هنگام شستشوی این ظروف باید دقت کنید تا لایه قلع اندود شده از بین نرود یا خش بر ندارد. همچنین مواد اسیدی یا غذاهای ترش، سبب از بین‌رفتن لایه رویی ظروف مسی می‌شود که بر این اساس هر چند وقت یکبار باید این ظروف، قلع اندود شوند. .منبع : مطالب مرتبط بهترین ظروف برای طبخ غذا بهترین ظروف برای پخت و پز معرفی بهترین ظروف برای تهیه چای آشنایی با بهترین ظروف پخت غذا بهترین راه های شستن ظروف پیرکس بهترین ظروف برای پخت غذا گردآوری توسط بخش نکات خانه داری مفید سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین